Patkányok kiiktatása a padlásról valakinek valamilyen tipp?
Nem nyest, patkány.Láttam saját szememmel.Hetek óta méreggel próbálom kiiktatni őket, pár meg is döglött,mert elég sok döglégy lett a padon.Egyik patkány tetemet én vittem le(akkora volt, mint egy kisebb macska)De úgy veszem észre hogy sosem fogynak el.Fejem felett rágcsálnak, kegyetlen hangos.Macskáim semmit sem érnek, nagyon szelídek.Élve fogóba nem mennek bele.Ultrahangos riasztót nem merek venni mert itt a gyakorin csakis olyanokat olvastam hogy semmit sem érnek.Plafont ugyebár nem verhetem szét.Hogy szabadulnátok meg tőlük? Kész horror azóta az életem.Mintha elfoglalták volna a házat.Sajnos a ház vályog..
4 fajta mérget is vettem már nekik. Vegyek vadászgörényt? Füstöljem ki? Másfél hónapja ez megy,nem akarnak fogyni.
Na nálam ugyanez volt a történet, elkezdtem etetni a kóbormacskákat, van köztük egy, ami brutál módon írtja a rágcsálókat a kertben.
A padlásra meg valószínű egy menyét, vagy nyest ment fel, és az lerendezte az egész kolóniát.
Nálam is hülyét lehetett kapni a padlás miatt, iszonyat hangosak voltak, patkányfogókban hordtam le őket.
Most viszont már vagy 4 hónapja kuka csend van, néha visszanéz az a menyét, vagy nyest, de az nem kapar, az csak trappol, meg mintha pakolna egy cigánycsalád kb olyan.
Vagy teljesen fel kell számolni azt, amire jönnek azok a dögök, magok, dió, gyümölcsök, élelmiszer, vagy rengeteg macskát, kutyát tartani.
Én még vas, meg rézgálicot, benzint is szórtam, locsoltam szét, 1-2 hétig működött, aztán kezdődött minden elölről.
Ha meg kihívsz egy ilyen vadászgörényes embert, elkér 50 rongyot, de pár hónap múlva újra megjelennek a patkányok.
ja, meg ha macskáid vannak, eszedbe ne jusson mérgezni!!!!!!
Ultrahangost se, mert attól is hülyét kapnak.
Nálam jó volt az ultrahang, de akkor nem volt semmilyen állatom.
Viszont a szomszéd vakaréka idegbeteg módon ugatott tőle.
Gipsz, liszt, cukor keveréke. Nem tufom már az arányokat de ha rákeresel kiadja a google.
Nekem is volt fent valami rágcsáló a padláson, de ez megoldotta.
Ha háziállatot tartasz, és nem akarod, hogy keserves kínok közepette pusztuljon el (sokkal gyötrelmesebb kínok között, mint az állatorvos által terminális, végstádiumú betegségek esetén adott eutanáziás injekció/infúzió), akkor a mérgeket felejtsd el.
Ha őket is meg akarod kímélni (nem akarod elpusztítani), ma már van úgynevezett élve fogó csapda is, beleesik, aztán vagy belepusztul az étlenségbe (ha hagyod), vagy fogod, és elviszed jó messze a házadtól/lakásodtól egy erdőbe, mezőre, és ott élheti a kis életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!