Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van olyan kutya fajta, amely...

HGYG11 kérdése:

Van olyan kutya fajta, amely ha Kiskora óta egy törpenyúllal nő fel "barátságosan" tudnak együtt élni?

Figyelt kérdés

Lehet bolond kérdés, de csak a kiváncsiság vezérelt. Akár saját tapasztalatok is érdekelnének.

Válaszokat előre is köszönöm.

2022. ápr. 16. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
5-ös vagyok, tud úgy ugrani a kutya, még ha csak játékból is teszi, hogy a nyúlnak abból komoly baja legyen. Teljesen mindegy, hogy neveled. Akkor lehet a nyúl mellett kutya, ha nem találkoznak. Az meg, hogy leírtok egy-egy esetet, semmit nem jelent, minden kutya és minden nyúl más.
2022. ápr. 16. 15:33
 12/16 anonim válasza:
65%
Staffi megvan nálunk a nyuszival, sőt még néha védi is a másik 2 kutyánktól
2022. ápr. 16. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
5 két nyulam van meg egy cicám. Mesélj még kérlek
2022. ápr. 16. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Nevelés kérdése. A némi pásztor vérrel rendelkező utcasarki keverék kutyámnak ha megmondtam hogy tartsa a nyulamat a füvön vagy a teraszon, és ne engedje a virágok, vetemény közé, akkor az úgy volt. Nyugodtan otthagyhattam őket, nem bántotta, visszaterelte ha kellett. A nyúl nem félt tőle, simán odament hozzá akkor is mikor evett, ivott a kutya.

A macskával is jól kijöttek mindketten, soha nem volt atrocitás.

2022. ápr. 17. 00:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mindenki abból a szemszögből közelíti meg a kérdést, hogy a kutya bántani fogja-e a nyulat vagy sem. Nézzük kicsit a másik oldalról. A nyúl alapvetően zsákmányállat. Az ösztönei arról szólnak, hogy túléljen. Egy kutyában a legtöbb esetben azt a valamit látja, ami el fogja őt fogyasztani. Nem mondom, hogy nincs kivétel, de láttam már olyan gazdit aki nagyon tündérien örvendezett amikor a nyúl meg a kutya a kertben fogócskáztak és nem nagyon akarta megérteni, hogy ez csak a kutyának jó játék, a nyuszi épp az életéért menekül és halálra van rémülve.
2022. máj. 30. 22:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Írom a fentieket úgy, hogy élt nálam együtt két macska, két kutya (köztük egy 40 kilós staffordshire terrier) és egy 8 kilós bak nyuszi. A nyúl terrorban tartott mindenkit, a staffit ellökdöste a táltól és elvette tőle a kajáját…
2022. máj. 30. 22:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!