Hány óra foglalkozást igényel a csincsilla, illetve mit kell velük pontosan "foglalkozni"? Mennyi ideig ajánlott kiengedni a ketrecből napont? Hogy kell csincsilla biztossá tenni a szobàt, mi veszélyes ràjuk? K ö s z i
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 13:52
1/1 anonim válasza:
Szia! Ezt nem lehet megmondani. Nekem hörim van és én napi több órát játszok vele vagy csak nézegetem, ilyenek. Én azt mondom hogy amennyi időt és tudsz szánna az jó lesz. Nincs beleirva a nagykönyvbe hogy napi 98 perc 37 másodpercet kell velük foglalkozni.
Azt hogy mennyi időre engeded ki az egy másik dolog. A petnet.hu-n vannak kisállat kifutók, az felállítod, raksz alá egy kutyapelenkát vagy bármi más koszolhato és mosható plédet, pár játékot, kaját és vizet, és ki is lehet engedni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!