Mitől lehet ez? Ennyire utál?
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk a bak nyuszimmal ivartalanításon. Amikor haza jöttünk már evett ivott és bogyózott is. Tegnap el volt még puszit is kaptam. Reggel be adtam a gyógyszerét még azzal sem kellet szenvednem egyből ment rá. Később ki akartam takarítani a helyét de felvette a területvédést. Eddig nagyon kis bújós volt kis szeretet éhes. Hangot adott ki pluszban meg is harapott. Simogatást hagyja. Ezt csak velem csinálja.
Ennyire megharagudott volna rám?
2022. ápr. 9. 12:26
1/5 anonim válasza:
Ne vedd magadra. Zavartság (altatás miatt), fájdalom, műtét után pár napig teljesen normális.
2/5 KGabi válasza:
Nikes is van nyulvam és ő se szereti ha takarítjuk. Utána olvastam és azt íríják hogy a nyulak is védik a területüket és ők azt rosszul veszik ha valaki benyúl a ketrecébe/területére. Eggyáltalán nem utál. :D
3/5 anonim válasza:
Te sem lennél nagyon jókedvű, barátságos azzal, aki miatt levágnák a tökeidet vagy eltávolítanák a női ivarszerveidet...
4/5 A kérdező kommentje:
2es igen tudom de ő soha nem védte a területét csak ma kezdte el. De amúgy ha beülök hozzá az nem zavarja csak ha csinálni akarok ott bármit az igen. De úgy látom rajta hogy nem szándékosan csinálja mert miután megharapott elment odébb.
2022. ápr. 9. 13:26
5/5 anonim válasza:
Ez egy nyúl, miért gondolod azt, hogy ő úgy gondolkozik mint te vagy én?
Olvasni kell a testbeszédéből és megérteni azt.
A műtét egy stressz volt neki, hagyj, hogy felépüljön, megnyugodjon, hogy újra otthon van stb.
Teljesen normális, amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!