Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A tengerimalacaim jobban...

A tengerimalacaim jobban esznek,ha velük vagyok?

Figyelt kérdés
Létezik egyáltalán ilyen? Amikor nem vagyok itthon (dolgozom) alig fogy az eléjük tett ételből és szinte alig mozognak. Még szénát is alig esznek. Viszont,amint hazaértem és látnak, egyből jobb a kedvük és enni is elkezdenek.

2022. márc. 26. 09:30
 1/2 anonim válasza:

A tengerimalacok általában hozzászoknak a gazdijuk napirendjéhez és akkor aktívak amikor ő is ott van velük. Én is rendszeresen térek arra haza, hogy az összes malac teljesen kidőlve, mindenki alszik. :D Az is lehet persze, hogy csak te nem veszed észre, hogy fogyna a kaja előlük. :)

Ha a súlyuk nem csökken a heti méréseknél, akkor én nem aggódnék. Ha szeretnéd persze megpróbálhatod, hogy mikor elmész bekapcsolva hagyod a rádiót (halkan), hogy legyen számukra valami háttérzaj.

2022. ápr. 13. 11:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hasznos választ. Ment a zöld kéz.

Holnap már ki is próbálom a rádiós dolgot.

A heti méréseknél megvan a 25-30 g súlygyarapodás. Mondjuk múlt héten az egyik malacka szerény 15 g-ot szedett csak fel. Ő mondjuk kisebb is mint,a többi. Pedig egykorúak. Egyébként ő is az egészséges,boldog,popcornozó malacok életét éli.

2022. ápr. 13. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!