Hollandi vagy hasonló méretű nyulakkal foglalkozó nyúltenyészet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hollandi vagy valamilyen hasonló méretű (Kb.: 2,5-3 kg-os) nyulakkal foglalkozó nyúltenyészetet keresek, és ha tudtok ilyet megköszönném ha leírnátok a tenyészet nevét, elérhetőségét. Előre is köszönöm a válaszokat!2022. márc. 20. 20:00
2/5 A kérdező kommentje:
Elsősorban Magyarországon, de ha külföldi az sem baj. Ha szomszédos ország akkor a kimenés is egyszerű lenne, de ha meg lehetne oldani a nyuszik ideszállítását az lenne a legjobb, főképp a messzebbi országoknál.
2022. márc. 20. 20:17
3/5 anonim válasza:
Oke, hogy Magyarorszagon, de mindegy, hogy kelet vagy nyugat? Tiszavarkonyon van egy nagyon jo neves tenyeszto, vannak holland (nem hollandi) torpenyulai is, nekem is tole van ket nyuszim, az egyik holland.
4/5 A kérdező kommentje:
Jaj, igen Holland bocsánat! Illetve azért is ha összezavartam valamik, én úgy tudtam, hogy a holland és a holland törpe között van különbség: [link] . Itt és más helyeken is így olvastam de ezekre a hollandokra gondoltam nem a törpékre! Ilyesmi méretű nyuszikat szeretnék mint a linken látható holland vagy pl. a német kis kosorrú ami szintén megtalálható a linken. Bocsánat ismét ha valakit összezavartam vagy ha rosszul tudom a neveket! És igen mindegy hogy hol Magyarországon. Köszi az eddigi válaszokat!
2022. márc. 20. 21:15
5/5 anonim válasza:
Ézsaiás Sándor Békésszentandrás
Nem törpe hanem rendes méretű holland tarka nyúltenyésztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!