Elég ha a széna csak a szénatartóban van, vagy tegyek a ketrecükbe is?
Szia .Ez a kérdés értelmetlen azt így vágod ?Ha a széna csak a szénatartóban van,akkor a malacka nem jut hozzà,igaz?
Ezért általában a malac alá rakják,hogy legyen neki is.
Kővetkeztetés,hogy a ketrecbe is kellene .Te jobbnak tartottad,hogy a malacka csak nézegeti a szemeivel?
Sáska, értelmetlenségeket itt egyedül te írsz. Látszik hogy nincsenek malacaid. Tengerimalacnak tilos mókuskereket adni.
Kérdező, elég a szénatartóban, onnan eszik ki. Amúgy pár óra után úgyis a földön köt ki a fele :D
Enni tud ,de alá is szokàs rakni .Ahhoz képest,hogy nullára pontoztàl csak poén volt .
Egyébként nem vagyok csak voltunk malacka tartók .Úgy gondolom ,hogy meleget is adhat az állatkának a széna alatta ,ezért érdemes berakni.
Meg egyébként vannak állattartásról cikkek interneten.Itt ne várd azt szerintem,hogy àllattenyésztők és hozzàértők fognak sokat válaszolni .Ha mi beraktuk alá mikor 6 éves voltam és a tartóban is volt,biztos volt funkciója a ketrecben.
Akkor lehet,hogy szalma volt az .Nem tudom,mert 6 éves voltam.
Akkor szalmàt rakj alá.
Csak mivel régen nem volt már ilyen állatunk,ezért nem tudom,hogy konkrét szénát miért nem lehetne rakni alá .
Van szalma és széna alom is tengeri malacnak .Lehet rakni alá szerintem szénát is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!