Hogyan irtsam ki a hörcsög akváriumából a muslicákat?
Figyelt kérdés
takaríthatom minden nap.. vissza mennek ezek a szemetek... hogy tüntethetném el őket ÖRÖKRE????2010. szept. 10. 17:45
1/6 anonim válasza:
honnan mennek be? mi a forrás? a forrást pusztítsd el
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én amikor almot cseréltem, az akváriumot is kisuvickoltam cillittel, meg ablaktisztítóval. És sajna amíg répát, ubit vagy bármi zöldet adsz neki, a muslincák maradnak...
Próbáltad, hogy zöldség helyett vizet adsz neki?
Nekem bejött:)
Sok sikert!Üdv.
3/6 anonim válasza:
A hörcsögtől etetés után 20 perccel vedd ki a megmaradt kaját és ha mégis megjelennek a muslincák, cseréld ki az almot azonnal. :)
4/6 anonim válasza:
Adj neki MÉRGESGÁZT a hörcsögnek meg gázálarcot!:)
5/6 A kérdező kommentje:
jaajj.. hát nekem a vizet nem issza az a baj!
meg próválom azt hogy nem hagyok bent neki kaját.. csak hát akkor meg szomjazni fog..=/ köszönöm.. esetleg ha valak itud valami jó módszert irja köszönöm
2010. szept. 10. 18:34
6/6 Norczy válasza:
esetleg sűrűbben cserélni neki a gyümit, zöldséget, mondjuk napjában 3szor hogy ne legyen állott a bogaraknak. és hátha megunják hogy nincs mindig fincsi túlérett gyümi,zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!