Tengerimalac alá előnyösebb-e fleece/polás anyagot rakni? (esetleg az anyag alá még kutyapelenkát)
Az 1-es válaszolnak igaza van.
Inkább használj pellet és rá fürdőszoba szőnyeget vagy szóbajöhet a sima kutyapelenka, de szerintem az hosszú távon azért nem jó, mert fájnifog a malac talpa, de ez nem biztos.
Én jobban ajánlom a pellet+fürdőszoba szőnyeget, könnyebb a takarítása is. Nekem bevált.
Sokan használnak ilyet, főleg külföldön ahogy látom, de én el nem tudom képzelni, hogy van gusztusuk azt a büdös, pisis-kakis rongyot mosogatni.
Én fürdőszobaszőnyeget tettem alulra a puhaság miatt, fölé pedig kutyapelenkát. Tökéletesen bevált. A szőnyeg tényleg csak azért van hogy puhán lépkedjenek és ne alakuljon ki fekély a talpukon. A pelenka nem ázik át, így a fürdőszobaszőnyeget nem kell mosogatni. A pelenkát pedig csak összegöngyölöm, kidobom és teszem a helyére az új, tiszta pelenkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!