Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Sűrű folyadék/válladék a...

Sűrű folyadék/válladék a nyuszi ketrecében?

Figyelt kérdés
Észre vettem egy sűrű, kissé nyálkás folyadékot a törpenyuszim ketrecében. Ez az első alkalom, hogy ilyen történik. Sárgás-fehéres színű.Semmi változást nem vettem észre rajta, ugyanolyan az étvágya, jó kedve van, játszik. Az étrendje sem változott, ami előidézhetné. Az egyetlen ok amire gondolni tudok, hogy nem régiben beszereztem egy önitatót. Lehetséges hogy a keveset tud inni belőle és a kevesebb folyadékbevitel lehet az ok? Vagy túl ehette magát? Nem tudom, hogy a vizelete volt e ilyen sűrű vagy esetleg hányhatott e. Mit gondoltok?

2022. jan. 29. 16:33
1 2
 11/12 Maya Bunnyheart ***** válasza:
100%

Hányni nem tudnak. Vizelet lehet. A cikkben képekkel mutatják hogy milyen vizelet és ürülékfajták vannak a nyusziknál.

[link]

2022. jan. 29. 19:30
 12/12 A kérdező kommentje:

A kérdésekre válaszolva, igen, bak nyuszi.

11-es! Köszönöm hogy linkelted az oldalt.

2022. jan. 29. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!