Mongol futoeger tartással kapcsolatban várok minden infót?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 20:46
1/2 anonim válasza:
Keresd fel az Együtt a Kisállatokért Alapítványt Facebookon vagy emailben. Ők szakszerűen tájékoztatnak majd a helyes tartásról és táplálásról. Van 10 pontos összefoglalójuk is erről. :)
2/2 anonim válasza:
Igazából nem szükséges sok minden, csak nagy hely. A legjobb az egy IKEA Detolf bútor oldalra fordítva (ilyen van nekem).
Legyen nekik egy faházuk, fa kerék amiben tudnak futni. Golyós itató, csincsilla homoktartó amiben fürdöhetnek, meg soksok faforgács mert szeretnek ásni :D
Kajából pedig nagy a választék, én amazonról szoktam rendelni ami a top1 mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!