Hogyan sterilizáljak fát a törpenyulaimnak?
Nagyon szeretik fán koptatni a fogukat, főleg az ágyam lábát rágcsálva. Szóval be akarok nekik szerezni valami rögzíthető fából készült fog koptatót. Boltban nem találtam semmi ilyesmit, szóval gondoltam csinálok nekik magam. Azonban félek, ha nem sterilizálom elkapnak valamit.
Esetleg tudja valaki mit csináljak vagy tudja online honnan vehetnék nekik ideális fog koptatót?
(Van játékuk ami koptatja a fogukat és a száraz kajájuk is elvileg koptatja, de a fát úgy tűnik jobban szeretik)
Az én nyuszijaim imádják a fűzfa ágát-nem szoktam sterilizálni, az a lényeg, h ne egy út melletti/forgalmas helyről vágjál...
Én a levágás után 1-2hetet várni szoktam míg odaadom nekik, csak egyszerűen a ketrecükbe beteszem, de ha tudsz vágni egy nagyobb ágat vagy valami rönköt akár, és a szobába teszed, akkor szívesen rágcsálni fogják.
Am nagyon jó nekik.
Ja meg még az h az ágyad lábát ne nagyon rágcsálják, mert biztos h kezelve volt vlmilyen festékkek vagy gombaölőszerrel
1es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!