A nyuszim egyik szeme mindig bekonnyezik, vagy csak hunyorogva nyitja ki. Miért?
A másik szeme teljesen rendben van, kivancsian nez, viszont a jobb szemeben legtobbszor ilyen szurkes sargas konny kezd el lenni. Es van hogy csak hunyorova nyitja ki. Ez miert lehet?
Lassan 6 éves lesz, fiu. Torpe nyoszi, emeletes ketrecben el a tarsaval.
Ecettel, es Sanitollal (vagy hogy irjsk) szoktuk oket takaritani. Elvileg szobatisztak, a tarsa csak felig, de van hogy a tarsa kizavarja a vecebol ezert mellepisil.
Szegény nyuszi. Vidd el mindenképpen orvoshoz. Majd írj légyszíves, hogy mit mondott a doktor.
Jobbulást a tapsi fülesnek. :)
Nem tudom, hogyan hagyhattad, hogy 3 hónapig menjen ez a dolog. Szerintem azonnal el kellett volna vinni orvoshoz. Nem értek a nyulakhoz, de nem gondoltál bele abba, hogy kellemetlen, rosszabb esetben fájdalmat is érez? Ez most igazán kiakasztott!
Ne "próbáld", hanem vidd el orvoshoz, amilyen gyorsan csak tudod!
#3 voltam.
Attól, hogy fiatal még lehetne az állatokkal szemben empatikus. Ismertem nemrég olyan tinit, (16-18 éves kora körül) akinek van egy nyula, de nagyon gondosan ügyelt rá. Minden reggel friss ennivalót kapott, orvoshoz vitte, ki a levegőre, stb.
Ez egyszerűen emberség kérdése tehát.
Bízom abban, hogy a Kérdezőben felébred a lelkiismeret, és nem hagyja az állatot tovább szenvedni, és orvoshoz viszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!