Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit szeretne nekem jelezni a...

Mit szeretne nekem jelezni a tengerimalacom?

Figyelt kérdés

Vettem tengerimalacot, ez az elsőm. Amikor simogatom (3 napja van nálam pontosan nem tudom mennyi idős de még pici és lány) akkor furcsa hangot ad ki. Neten meghalgattam hogy melyik hang mit jelent de ez nem nagyon hasonlít semelyikre.

Az "örül" és a "fél" egy kicsit hasonlít egymáshoz, de amit ő ad ki nem tudom, hogy melyik lehet de hasonlít hozzájuk.

És néha akkor is kiadja amikor nem simogatom meg semmi..

2010. szept. 7. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Azt jelenti, hogy Amerikát meg fogják támadni, készülj föl!
2010. szept. 7. 18:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem akkor mindig az ölembe pisilt/kakilt ezért egy rongyra tettem és úgy az ölembe.

Erölködhet..

2010. szept. 7. 18:05
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak

Kösz hogy íly értelmes választ adtál. Kezdő vagyok és ez az oldal nem azért van hogy kérdést tegyek fel?

2. válaszolónak

Köszi, lehetséges hogy sokat evett :)

Csak hát megijedtem :D

2010. szept. 7. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
nem ilyen berregő hang?mert akkor sztem szereti ha simized:)
2010. szept. 7. 18:24
 5/6 A kérdező kommentje:

DE olyasmi..:)

Köszi a gyors válaszokat

2010. szept. 7. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha berreg, én azt olvastam, hogy azzal a nem tetszését fejezi ki, pl. hirtelen hangos zajra (pl. mikor csögött a telefonom-hangos csngőhangja van, akkor berregtek, meg néhe, ha úgy simizem pket, ahogy nem szeretik..) De ha olyasmi, mint a dorombolás, vagy nem is tudom, az jót jelent:)
2010. szept. 8. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!