Ez normális? (Törpenyuszik)
Figyelt kérdés
Szóval van egy bak nyuszim aki másfél éves és egy hete kapott egy társat. A gond csak az hogy a bak ivartalanítva van, de mikor összeengedtük az új nyuszival, meg akarja hágni... Ez normális?2021. dec. 18. 19:48
1/5 anonim válasza:
Igen,normalis
Igy mutatja ki a dominanciajat
Nem lesz kisnyuszi nyugi😀
Nekem is van nyuszim es kiismertem oket es persze sokat olvastam is a viselkedesukrol
Mig nincs agresszio addig nincs baj de amint ilyet eszreveszel azonnal el kell oket egymastol kuloniteni
Pont ez volt nalunk is
2/5 anonim válasza:
Az állatoknak mivel sokkal korlátozottabb a kommunikációjuk, így egy mozdulat vagy mozdulatsor több mindent jelenthet. Az, hogy párzó mozdulatot végez, nem csak azt jelenti hogy párzik. Ahogy az első írja, dominál, mivel nem tudja neki elmondani, hogy "én vagyok itt a főnök, vágod?"
3/5 A kérdező kommentje:
És ilyenkor lehet valamit csinálni? Ezt úgy értem hogy konkrétan félünk hogy összenyomja szegénykét...
2021. dec. 25. 11:45
4/5 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni
Enyemek is csinaljak
Nem fogja osszenyomni
Orulj neki hogy agresszivak egymassal mert akkor mar szet kell oket szedni
Nalam is ez volt
Ha ugy latod hogy a masikat frusztralja ez akkor kulon valasztas marad mas nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!