Mekkora ketrec az, amelyik nem a minimum? Mert kb ezt találtam patkányketrecnek. Görény ketrec is jó lehet?
Szeretnék egy tágas ketrecet.
#12 köszi!
Igen így van, de egy kutyánál maga a kutya drága, a patinál a felszerelés. De szeretném ha azt a pár évet amit él, azt boldogan töltené.
Amúgy egész sokat lenne kint, egyedül se lenne és én nagyon sokat otthon tudok lenni, de amúgy 2-ben gondolkozom.
De amikor bent kell lenniük, akkor se az legyen, hogy pici
Nekem egy perfect kisállat ketrecem volt, mikor patikat tartottam. Ez 80*50*100-as (szé*mé*ma) méretű volt. Sajnos jelenleg nem kapható a zoopluson. Mondjuk amíg kicsik voltak, nem volt ideális, mert kifértek a rácsok közt, ha nagyon akartak, ezért egy dróthálóval vontam be az egészet.
Érdemes facen belépni felszereléses adok-veszek csoportba (rágcsabazár) , én is ott adtam el, miután az utolsó elpusztult.
A patkányvarázs és a patkányimádók csoport is hasznos.
Jófogáson érdemes körbenézni, kicsit leharcoltabb Ferplast Furet XL (75x80x85cm) ketreceket akár 10-15 ezerért találni (legalábbis pár éve még lehetett) az pedig egy bazinagy ketrec, plusz ha még nagyobbat akarsz, szerzell mégegyet és összeépíted towernek.
Viszont fából tényleg ne vegyél, a patkányok szeretnek rágcsálni és ami a legfontosabb, vizelettel jelölgetni amit a fából soha semmivel nem szedsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!