Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hetek óta makog a hörim és...

Hetek óta makog a hörim és olyan mintha rohamai lennének mit tegyek?

Figyelt kérdés
Három hete kezdődött. Azóta egzos állatorvost es két másik orvost is megjártunk. Kislány 8 hónapos dzsungáriai hörim van. Kezdetben csak makogott mikor fent volt. Utána álmában is folytatódott. Aztán abbahagyta a kerekezést majd minden tárgyára hassal feküdt rá a háza helyett. Most rángatózik is álmában sőt ma reggel hátra feküdt és úgy rángatózott aztán felkelt mintha mi sem történt volna. Ja igen és nagyon sokat vakarózik. Az orvosok semmit nem mondanak még az egzos sem. Kapott vitamint, parazita írtót és megfázás elleni gyógyszert. Kérlek segítsetek ha van hasonló tapasztalatotok. Nagyon sajnálom őt és már nem tudom mit tegyek, hova vigyem. Enni eszik, kaparni kapar.
2021. okt. 28. 12:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mind a három egzós orvos volt? Mert náluk jobban senki sem ért hozzájuk. Ajánlom az Állatorvosi Egyetem egzós részlegét, nagyon lelkiismeretes és hozzáértő orvosok vannak ott.
2021. okt. 28. 12:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Győri vagyok pestre hozta be azt a címet sajnos az nincs valami közel. Kettő volt egzos doki.
2021. okt. 28. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Simához sose vidd, kidobott pénz. Igen, sajnos az egyetem az pesti :(

Hátha a vitamin és az egyéb felírt dolgok segítenek. Annyit tudsz még tenni, hogy biztosítsd, hogy jól tartod. Rengeteg téves információ van a neten, a kisállatkereskedésekben meg általában beteg állatokat árulnak rossz felszereléssel. Mit eszik, mekkora a helye és mekkora a kereke?

2021. okt. 28. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az a roham nekem epilepszia gyanús, ha jól tudom kisemlősöknél is előfordul.

Kutyáknál/macskáknál gyógyszerrel javítható, hörcsögnél nem tudom mit csinálnak vele.

2021. okt. 28. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!