Köszi:)
Nempont őket szeretném, de igen szeretnék venni ilyen malackát. Mikor kicsi voltam pont ugyanilyenem volt, de szegény meghalt:( És nem emlékeztem, hogy milyen fajta volt.
Köszi a válaszokat=)
Még annyit mondanék ezzel kapcsolatban, hogy ha nem bántódsz meg. Ha fontos neked a malackád egészsége, akkor inkább tenyészetből vásárolj malacot, ugyanis azok nem vérrokonságból születtek, így kevesebb az esély örökletes betegségre, pl. daganat.
Sajnos az én kereskedésből származó malackáim eddig mind daganatosak voltak, és múltkor az állatorvosnál is el kellett altatni egy csaj malacát, mert neki 6 cm-esre megnőtt a daganat. Sajnos ez van.
Igaz, nekem is van jelenleg 3 ilyen kereskedésből való malacom, de már tudom mire számítsak.
Csak segíteni szeretnék.
Ha gondolod nézz el a tengerimalac.lap.hu-ra, ott rengeteg angol rövidszőrű tenyészet van.
Boldog malacozást! :)
Örülök neki :)
Nekem is van egy abesszín jellegű malackám, de ő nem fajtatiszta. Nagyon édes a sok kis forgójával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!