Két fiú tengerimalac kölyök később jól ki fog jönni majd egymással?
Figyelt kérdés
Ma hoztam őket, amikor választottam direkt megnéztem, nem volt egyforma a nemi szervük, de itthon amikor már mutattam páromnak, tök egyforma volt. Néztem a neten milyen a lány és a fiú és kiderült, hogy mindketten fiúk. Később nem lesz harc köztük?2010. szept. 1. 15:29
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy lesz. Nekem két fiú hörim van, mindig kijönnek egymással. Igaz, ők hörcsögök, de attól független minden állatnála nőstények együtt tartása ilyen szempontból több kockázattal jár.
3/5 anonim válasza:
De lesz. Az enyémek is egy alomból való fiúk és folyamatosan megy a berregés és fenékriszálás, úgyhogy még nincs eldöntve ki lesz a domináns. Hagyd, hogy lejátsszák egymás közt, ha azonban durván bántják egymást, pl sebeket ejtenek a másikon ráccsal válaszd el egymástól őket, hogy azért lássák egymást és érezzék egymás szagát.
4/5 Gerbilgirl válasza:
Szia!
Nem lesz köztük harc, legalábbis 90% az esélye, mivel picinek kerültek egymás mellé :)
Nekem volt egy 1 éves hímem és mellé kaptam egy 4 hónapos fiúcskát :) ÉS? Minden a legnagyobb rendben ment köztük... 1x kaptak összesen össze még a legelején, de megakadályoztam, hogy baj legyen :)
Azóta is együtt vannak ( csak sajna már nem nálam :( )
5/5 anonim válasza:
mivel még fiatalok, így hamar lerendezik egymás között a "dominancia" kérdést, és a későbbiekben semmi probléma nem lesz! én a helyedben örülnék neki, hogy egyneműek... egy évben elég sok kölykötök lenne, és nehogy azt hidd, hogy könnyű őket elajándékozni, mert nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!