Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miert ilyen rohadt ehes egesz...

Miert ilyen rohadt ehes egesz nap a nyulam?

Figyelt kérdés

Bocsi nincs ekezetes billentyuzetem:c

Szoval ilyen Cuniadult nevu nyulkajat kap amit egy ismeros ajanlott aki nagyon puccos nyulakat tenyeszt es ezt adom neki mar honapok ota, viszont egy vagy masfel honapja ot tiz perc kajakoma utan fel tudna falni egy maroknyi kajat meg… szenaja mindig van, gyumit zoldeket mindig kap, de meg igy is akarhanyszor ugy mozdulok mintha a kajas zacsko utan nyulnek megorul mint aki nem latott meg kajat… meg a szekemre is felugrott hogy kivegye a gyori edes kekszem a zacsibol… (elvettek tole mert nem igazan neki valo khm)

2021. aug. 31. 22:18
1 2
 11/11 anonim válasza:
69%
Nem értem a betámadás okát, a kérdező feltett egy kérdést, én meg válaszoltam a saját tapasztalataim alapján. 6 tengerimalacom volt az évek során páronként, és mindegyikük 5-7 évig élt átlagosan, így szerintem értek hozzá...:) A széna fontos a fogkoptatás miatt, de nem eheti csak ezt az állat. Nem kapja meg a vitaminokat, a gyümölcs pedig gyümölcscukrot tartalmaz ami nem káros egészséges mennyiségben :,D Másrészt pedig, ha nem boltban vásárolod meg , hanem saját kertből állítod elő, akkor nem lesz vegyszeres. Nagymamám kertes házban él, és nem használunk vegyszereket/permetet a zöldségekhez, gyümölcsökhöz. A tengeri malacaim onnét kapták meg. Az embernek is szüksége van rá, és sem halok bele hagyjuk már xD állatkertben is kapnak az ott élő állatok. Az interneten minden hülyeséget írnak, megtapasztalni kell nem pedig ezekre támaszkodni. Ami tiltó listás az a K betűs ételek a felfújódás elkerülése érdekében. De gondolom, te már tapasztalt vagy a témában...:)
2021. dec. 19. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!