Fontos! Sima temetőbe lehet hörcsögöt temetni?
Figyelt kérdés
Budakalász közelébe kerestem kisállat temetőket, de mind drága, vagy messze van. Nagyon szeretném a hörcsögömet temetőbe temetni. Az is jó ha már javasoltok nekem megfelelő állattemetőket. Előre köszönöm!2021. aug. 29. 14:15
1/7 anonim válasza:
Sima temetőre mit értesz? Ahová az embereket temetjük? Ha igen, oda nem lehet állatot temetni csak úgy. Engedély köteles, és csak ritkán engedik, főleg akkor ha az elhunyt ember kedvenc állata volt.
2/7 anonim válasza:
Nem tudod elásni az egyik közeli parkban?
3/7 anonim válasza:
Ha lenne kerted akkor nem volna gond de így más.Közeli park marad
4/7 anonim válasza:
Inkább, park,erdő.
Én is panelban élek, én a ház mögötti udvarban temettem el a hörcsögeimet.(2 volt). Ez sem szabályos de az mindegy is.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az első válaszolóét!
2021. aug. 29. 15:50
7/7 anonim válasza:
Nem. Én a Duna parton temettem el már elég sok kisállatot, ott senkit nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!