Tengerimalacokat lehet tartani egy homályos pincében ahol soha nincs fény , csak néha a villany ?
Kellemetlen az illatuk a házban nem maradatnak :-(
Azon is gondolkodom szabadon engedem őket még jó idő van.El vannak kint a mezőn is szerintem.
Két ivaros lány egyik 4 hónapos másik 2 éves :-) Apró kis szeretetgombócok :-)
Ilyet tenni egy állatal?ajándékkozz el!
Ne baszd ki állatal.
Remélem vissza kapod az életől!
Inkább tudod mit?Ad nekem!
Én el tudom ajándékozni!
NEM! NEM TUDNAK MEGÉLNI!!!!!
Elpusztulnak az első hidegebb napon!!! Ezt akarod?
Add oda őket a rágcsálómentésnek. Akkor lehet hosszú, boldog életük
Nem csak azért nem rakunk ki állatot, mert nem talál kaját! Egy fűevő állat bárhol el tud legelészni, de még így is egy halálos ítélet.
Szerinted mit kezd a ragadozókkal egy háziasított, szelíd tengerimalac? Ha meg is ilyed tőlük nem tud úgy szaladni, mint egy vad. Ha te megtudod fogni, akkor más állat is! Már az első ragadozó kinyírja a tengerimalacokat!
Ezen kívül már hideg van odakint, főleg éjszaka. Egy tengerimalac nem bírja a hideget, könnyen megfázik, ami szintén felér egy halálos ítélettel orvosi kezelés nélkül. Legfeljebb késő őszig ha kibírja, bár holnapig megfogná egy ragadozó.
Mások szerinted hogyan tartanak hosszúszőrű tengerimalacot? Ha beleragad a szőrébe a pisi, kaki, akkor kérd egy kisállatkozmetikus segítségét, és miután egy kicsit megnyírta a szőrét add oda valakinek! És ne tarts állatot, mert ha nincs rendesen gondozva (beleértve a szőrét is), és takarítva, akkor minden állat büdös.
Én már tényleg jogsihoz kötném az állattartást, mert Magyarországon még mindig sok ilyen van, hogy az első nehézségnél kibaszom az utcára az állatot, mert milyen "jó" sorsa lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!