Lehetetlen kivenni a patkányomat a ketrecből, vajon miért?
Megpróbáltam, hogy a mikor a rácson mászik, gyengéden körülfogom, próáltam elzárni az útját de átugrik és próbáltam étellel kicsqlni de semmi.
Viszont nem beteg, hiszen nagyon életvidám... Mi lehet a gond, hogy szedjem ki, hogy rájöhessen kint jobb mint a ketrecben?
Először szoktasd magadhoz, ez a legfontosabb. Ha teljesen megbízik benned, akkor tuni fogja, hogy jót akarsz neki, így nem is fog annyira félni.
Azt is érdemes megtanítani neki, hogy jöjjön oda, ha hívod. én mindig ciccegtem neki, ha jutalomfalatot adtam neki, így hamar megtanulta, hogy a ciccegés jót jelent, és mindig jön rá. Persze mindig kap is érte valamit, ha mást nem is, egy jó simit.
És ha kiengeded, hogy fogod visszatenni? Egy lakásban sokkal több olyan hely van, ahova el tud bújni, ahol nem éred el, mint egy ketrecben...
Megszerettétek egymást a patival?;)
Remélem minden rendben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!