Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Segitseg! Egerek vannak a...

Segitseg! Egerek vannak a lakasban az egesz hazabn mit tegyek? Egy ret elott lakunk az milyen eger lehet? Szurke kicsi!

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 17:09
 1/7 anonim válasza:
Szerintem mezei egér. Egér írtó, direkt nem csapda, mert utána még kidobni. Egyszerübb ez. Plusz macska
2010. aug. 27. 17:14
 2/7 Norczy ***** válasza:
55%

ha nincs állatod a lakásban(kutya, macska) akkor hagyományos egérfogó, meg van még ezer féle egérfogó cucc. ha viszont nem akarod megölni őket: dunsztos üveg fejjel lefelé fél dióval kitámasztani(bár ilyenkor még nincs dió)de a dió az üveg belseje felé néz és amikor megy érte az egér elvileg bent marad az üvegben.(nálunk mindig bent maradt.

az egér fajtája meg szerintem mezei egér

2010. aug. 27. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

szegényeket ne öld meg.

csináld amit az előttem szóló írt:)

2010. aug. 27. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Léteznek élvefogó csapdák, de sajnos azt én se tudom, hogy hol és mennyiért lehet kapni, pedig kerestem én is rengeteget... A ragasztós csapda jó, de nem ajánlom, mert megrázó lehet látni, hogy az egér mit szenvedett halála előtt... Inkább a hagyományos egérfogó, vagy macska kell neked. Szerintem akármennyire is fáj a dolog, de ha visszaengeded szabadba, egy idő után újra megtalálja a házad és beköltözik... :S

Mi is engedtünk már el messze egeret, de visszatért...

2010. aug. 27. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

a ragasztó szerintem nem valami jó. mert az egér nagyon szenved is és már fordult elő nem is egyszer olyan hogy az egér kirágta a lábát a ragasztóból annyira szenvedett:S

ő is egy állat..:(

2010. aug. 27. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
házi egér.hanem ölödmeg őket akkor vissza is tudnak menni.szerezz be egy macskát mielőtt az egerek odafialnak.
2010. aug. 28. 17:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszike mindenkinek a segitseget!!!az utolso ironak meg anyit hogy csak az a gaz hogy mar biztos hogy ide fialtak ez egy tarsas haz es egy utest valaszt el a parktol!!!
2010. aug. 30. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!