Hogyan tehetem könnyebbé a nyuszijaimnak, hogy megszokják az új lakást?
Figyelt kérdés
Három hete költöztünk új lakásba. A nyuszijainknak egy nagy kifutója van, ahonnan ki vannak engedve, ha itthon vagyunk, viszont mióta elköltöztünk, alig jönnek ki maguktól, és látszik, hogy nem tudtak még feloldódni. Nem fekszenek le kint kényelmesen, csak a ketrecen belül, de még ott sem úgy elvetődve, mint általában.
Költöztünk már egyszer-kétszer, és persze tudom, hogy normális, és meg kell szokják a helyet, de már 3 hete tart ez, és kezdek kicsit aggódni. Sosem volt ennyire lassú a dolog. Tudok valamit tenni, amivel jobbá tehetem? Próbáltam, hogy lefeküdtem, leültem a földre hozzájuk, de elég limitált volt a látható eredmény. Próbáltam jutalomfalatot adni nekik kint, de általában az első reakció, hogy fogják és beviszik a helyükre.
2021. júl. 11. 20:35
1/1 anonim válasza:
Nem tudsz a jutalomfalatokon kívül nagyon mit tenni.A nyuszi ilyen.Nem szereti a helyváltozást és nehéz neki megszokni egy új helyet.Adj időt még nekik és kitartóan ülj le hozzájuk a földre amikor csak tudsz vagy vehetsz valami jó kis nyuszi játékot is,hátha akkor ha az nálad van jobban kijönnének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!