Mikor aktív a nyúl?
Figyelt kérdés
A nyúl nyáron mikor aktív? Mikor lehet legnagyobb eséllyel látni?2021. júl. 8. 16:50
1/6 anonim válasza:
Este, amikor nincs meleg.Éjszaka.
2/6 anonim válasza:
A nyúl főként szürkületi állat, alkonyatkor a legaktívabb, de túlnyomórészt alkonyatkor, és éjszaka mozog.
3/6 anonim válasza:
Mezei nyulakat én 5-6 óra körül még bőven látok, aztán újra már csak 19-20 óra tájékában.
5/6 anonim válasza:
Nekem van egy telkem egy erdő mellett amit a vadnyuszik imádnak mivel lucernával van beültetve. Ahogy előttem is írták, leggyakrabban szürkületkor és éjszaka lehet őket látni, ettől függetlenül előfordulnak más napszakban is. Láttam már hajnalban, délben és délután is.
6/6 anonim válasza:
A hazikedvenckent tartott torpenyul, ami egy faj az uregi es a hazinyullal, szinten ejszakai allat. Hajnali negykor nagy az ugra-bugra. Este elenkulnek. Napkozben elvezettel szunyalnak, persze az akkor osztogatott kajara felkelnek, de egeszsegesebb a sajat ritmusukban tartani oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!