Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan hűtsem a hörcsög ketrecét?

Hogyan hűtsem a hörcsög ketrecét?

Figyelt kérdés

Most költöztünk és az új helyen még nincs légkondi és sajnos idén már nem is lesz. Viszont van egy kis dzsungáriai hörcsögünk, akit nagyon féltek. Jelenleg 26 fok van a lakás minden pontján… a vizet naponta kétszer cserélem neki, az almát amiből szelni szoktam neki a hűtőben tartom, így az is hidegebb. Letettük már a ketrecét a padlóra, mert nyilván minél lejjebb van, annál alacsonyabb a hőmérséklet, de szerintem még így is melege lehet, mert nagyjából ötször annyit iszik, mint az előző lakásban.

A fürdőhomokot tényleg lehet hűtőben tartani? Nem fog megfázni ha hideg homokot teszek be neki? Mit tehetnék még? 4-5 hónapos kb

2021. jún. 21. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél bele egy vízzel teli flakont a fagyasztóba (vigyázz, ne önts bele túl sokat, mert szétrepesztheti!) és állítsd oda a ketrec egyik feléhez. A másik felét hagyd meg, hogy eldönthesse, hogy akar-e hűsölni vagy az már túl sok neki.
2021. jún. 21. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hasolnóképp csinálom mint az első, csak nálam tengerimalacok vannak. Jégakkut befagyasztok, becsomagolom egy törölközőbe és beteszem a ketrecbe. Annak idején a nyuszim szinte ráfeküdt nyáron, nagyon szerette, a malacok még ismerkednek vele.

Nálad nem tudom mekkora a ketrec, lehet, hogy nem opció, hogy beteszed, de a rács mellé is odateheted, aztán a höri majd odafekszik mellé, ha szükségét érzi.

2021. jún. 21. 10:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Be is tudnám tenni de mindent megrág ami elé kerül és félek hogy megenné a törölközőből vagy kendőből a szálakat vagy esetleg kirágná a jégakkut vagy a zselét

De a ketrec egyik oldalára odateszem kívülről, az eszembe se jutott

2021. jún. 21. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is tettem neki a ketrec oldalához jégakut nagyon szereti. És hideg köveket is rakhatsz be neki csak jól mosd meg.
2021. jún. 21. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

Meg ezt:

[link]

2021. jún. 21. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!