Mit lehetne tenni ilyenkor? Mi bajuk lehet?
Van 4 hazinyulam, 3 anyanyul es egy bak.
Szóval a tegnapelőtt reggel a barna nyuszim elvetélt 5 kisnyuszit, meghalva tálaltam rájuk a ketrecben. Kitakaritottam nála es tettem neki friss szénát es vizet. Később csinált egy fészket, letepdelte a szőrét is, de a feszék meg mindig üres. A tegnap meg a szurke nyuszim előbb megcsinalta a fészket, de nala sincs kisnyuszi es ugyanugy talaltam kettőt nala is meghalava, a fészken kívül.
A harmadik anya, a fehér még nem csinálja a fészket.
A nyulak nem testverek, semmi rokonság nincs köztük, minden nap kapnak friss szénát, füvet es vízet.
Van fészekdoboz berakva, ahová háborítatlanul csinálhatja a fészket? Békénhagyjátok őket, vagy napjában többször belenéztek?
A nyúl nagyon érzékeny a zavarásra.
Ahogy számoltam, egy honapja, azaz 30 napja vemhes a barna, a tobbi 1-2 nappal kevesebb, 1-2-szer megyek hozzájuk naponta mikor adok nekik enni, friss szena es viz mindig van előttük.
Idaig ilyesmi meg nem fordult elő nálam, dobozzal vagy nélküle.
Volt amelyhez raktam, de akkor sem keszitette bele a fészket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!