Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért harapja a fiú egér...

Miért harapja a fiú egér zacskóját?

Figyelt kérdés

Van egy lány egerem, vettem hozzá egy fiút.

A lány harapdálja a fiú herezacskóját. Kicsit vérzik a fiú zacsija, és próbál úgy ülni, hogy a lány ne férjen hozzá.A fiú nem harap vissta, csak menekül és cincog.

Külön vettem őket egyenlőre.

Miért csinálja ezt a lány?

2021. máj. 30. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Fogamzásgátlás harcias amazon - módra.
2021. máj. 30. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Talán NEM kéne őket együtt tartani.
2021. máj. 30. 22:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Talán akkor nem kellene mindenhoo azt írni hogy társas állat, és többet kell együtt tartani.
2021. máj. 31. 04:51
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Több egyneműt, szerinted mi fog történni ha összeraksz egy ivaros hím és nőstény állatot? Várnak a házasságig? Vagy a lány elmegy és irat fel magának fogamzásgátló tablettát? A hörcsögön kívül az összes rágcsáló társas állat mégis a legtöbben szaporulat nélkül is együtt tudnak tartani többet. mert két nőstény, vagy két hím, vagy egy lány és egy ivartalan hím nem csinál babákat.
2021. máj. 31. 07:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem mondod komolyan. Elképesztő 🤔 Nyilván azért vettem hozzá fiút, hogy szaporodjanak. Az lenne majd a cél.

Az, hogy a zacskóját harapja véresre a lány, szerintem nem szex. Bár lehet te így csinálod.

2021. máj. 31. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!