Miért dobbantgat a nőstény nyuszim?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Tegnap hoztam el a nyuszit,és most háromnegyed 5kor arra kelek,hogy dobbantgat a ketrecében a lábával.(de olyan hangosan,hogy konkrétan szívinkfartust kaptam majdnem XD). Most kivettem a ketrecéből,itt járkál a szobámban.Mit csináljak hogy szokjon le erről a dobbantgatásról?Vagy egyáltalán miért csinálja? (8 hetes nőstény törpenyuszi)
Előre is köszönöm
2021. máj. 30. 05:10
1/11 anonim válasza:
Így próbál megijeszteni mert fél
2/11 A kérdező kommentje:
És ezt hogyan kerüljem el ,hogy ne csinálja?Nemtudom mennyire lényeges,de nem fèl tőlem,szereti ha simizem
2021. máj. 30. 06:02
4/11 anonim válasza:
Még új neki a hely, azért szokott néha megijedni. Majd hozzá szokik
5/11 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon szépen köszönöm☺️
2021. máj. 30. 06:10
6/11 anonim válasza:
Szívesen, amúgy nekem is van nyulam 😅
7/11 A kérdező kommentje:
Törpenyuszi?🥰
2021. máj. 30. 06:26
8/11 anonim válasza:
Az enyém 8 éves, nem szokott le róla :D
Vannak csendes nyuszik, meg vannak szteppelősek.
9/11 anonim válasza:
Akkor dobbant, ha megijed valamitől. Nem fog róla leszokni, és előszeretettel csinálja akkor, mikor te aludnál.
10/11 anonim válasza:
Az én nyuszim akkor csinálja ha megijed valamitől . Van kis házikó ahova eltudna bújni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!