Hörcsög vagy Lemming?
Figyelt kérdés
Melyik olcsóbb a felszerelése,tartása? Melyiket javasoljátok?2010. aug. 24. 13:18
1/4 A kérdező kommentje:
*melyiknek
2010. aug. 24. 13:18
2/4 anonim válasza:
természetesen hörcsögöt a legolcsóbb tartani.
3/4 anonim válasza:
Hörcsög olcsóbb és aranyosabb is!
4/4 anonim válasza:
a lemming ugyebár elég kényes állat!szerintem is cuki meg minden de azért otthon nem tartanék!érzékeny cukorra is,sok vizre lehet szüksége(ha jól tudom)!és persze azért neki sztem sokkal ngaobb hely kell mint egy hörcsögnek!nekem hörim van és nagyon jól meg vagyokvelü,nagyon aranyosak!én inkább a hörcsögöt ajánlom!szinte minden kisállatkereskedésben megtalálható és nem drága!
viszont én nagyon sok kisállatboltban voltam és egyikben sem láttam lemminget(vagyis biztosan nehezebb lehet beszerezni is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!