Létezik néma mókuskerék? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Aranyhörcsögöm van állandóan fut és nagyon nyikorog a kereke és ez engem este zavar viszont nagyon szeretem a hörcsögöket.Ezért kellene a néma mókuskerék. Terráriuma van nem ketrece.2010. aug. 24. 12:47
1/10 anonim válasza:
Nekünk akkor nyikorog, mikor annyira tekeri, hogy már eljutna avval az erővel egy másik helyre is! A mókuskerekek egyszer mindegyik nyikorogni fog. Nem tudol mit tenni.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát a miénk úgy tekeri hogy a marathon már első napján megvolt :D
2010. aug. 24. 13:02
3/10 anonim válasza:
ugyanaz vagyok ... sztem esténként vedd ki ...
4/10 A kérdező kommentje:
Thx a válaszokat. Nemakarok offolni ezért nyitok egy új kérdést mert van még egy ami fontos lenne.
2010. aug. 24. 13:08
5/10 Norczy válasza:
étolajjal kend be ott ahol forog a kerék! Mi ezt használjuk nyikorgás ellen! MIndig poénkodunk hogy meg kell olajozni már megint! :D pár csepp étolaj az ujjadra és azzal kened a forgató részt, ami fölösleg azt meg letörlöd róla, nehogy a höri lenyalja! Ennyi! Nálunk bevált( szintén terráriumos hörcsög)
6/10 anonim válasza:
Én is étolajjal kentem, és egész sokáig bírta, kb. havonta kentem újból. És az étolaj azért is jó, mert ha lenyalja, nem lesz tőle baja.
7/10 A kérdező kommentje:
Már próbáltam (bár nem ezzel a hörcsögömmel hanem a régivel ami Törpehörcsögvolt) és ahelyett hogy futott volna elkezdte nyalogatni :D
2010. aug. 24. 13:30
8/10 A kérdező kommentje:
Igaz :D Kipróbálom majd thx a válaszokért!
2010. aug. 24. 13:30
9/10 anonim válasza:
Nekünk műanyag van és egyáltalán nem nyikorog. A lába fém, meg a kerékbe az "összekötők" és a kerek része (oldala) műanyag. Ez sosem nyikorog.
10/10 Norczy válasza:
vagy mégis nyikorog! A minek is műanyagvázas és mégis nyikorog! :D, de az étolaj bevállt! Tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!