Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért pisil a szénára a nyuszim?

Miért pisil a szénára a nyuszim?

Figyelt kérdés
Másfél éves lány törpenyuszim eddig csak a wcjébe végezte a dolgát, pár napja kezdte, hogy kikaparja a szénarácsból a szénát, a nagyját ott hagyja és rápisil. Többször átrakosgattam a wct másik sarokba, meg a szénarácsot is, szénát is cseréltem hátha nem ízlik neki, de semmi nem segített eddig. Valami ötlet?

2021. máj. 18. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
Tehát a szénatartó nem a wc-je fölött van? Úgy volna az ideális. Evés közben gyakran ürítenek, olyankor nem foglalkoznak vele, mi van alattuk. Ez ilyen.
2021. máj. 18. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Mert arra gerjed.
2021. máj. 18. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Először a wcje fölött volt, a mellette lévő sarokba kaparta. Átraktam a wct abba a sarokba, hátha az jobban tetszik neki vagy valami, de ugyanúgy megcsinálja. Átraktam a szénarácsot a másik oldalra, ott is ugyan ez történik.
2021. máj. 19. 05:30
 4/4 anonim válasza:
lázad valami ellen így fejezi ki
2021. máj. 22. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!