Nyuszit sétáltatni a Gellért- hegyen?
Szeretném a két nyuszimat hámon (az egyik egy kutyahám a másik pedig egy mellényes törlenyúlhám) a Gellért- hegyen (mi a 20. Kerületben lakunk) megsétáltatni.
Kicsit félek, mert (főleg a mellényesből) néha ki szoktak bújni a hámból, és ha ott kibújnak, soha nem kapom el őket. :(
Az egyik nyuszi 5 éves bak, a másik 4,5 éves nőstény (törpenyuszik).
Szerintetekelvigyem őket egyszer?
Egyrészt, vegyél nekik jobb hámot először...
Másrészt meg miért pont a Gellért-hegy? Az XX. kerület nincs annyira közel...
Hogy kerülnél oda? Busz + villamos?
Autóval el tudom őket vinni oda.
Jobb hám nincsen, nem találok
És ott akarsz stresszelni velük, miközben nyargalásznak h mikor bújnak ki?
Vagy rohan oda egy kutya, akitől megriadnak ès elmenekülnek?
A mellényes hám gáz.
Mi macskával vagyunk ugyanígy, mert a sima szíjas hámot én nem szeretem, kutyánál jó, de a macska/nyuszi kevésbé irányítható, a mellényes hám kevésbé vágna.
Viszont ugyanígy vagyunk, a cuki pólós meg mancsot beledugós mellénykéből úgy rántotta ki a nyakát, mikor megijedt, mint a sicc. Azzal nem mernék elindulni kirándulni.
Nagyon sokáig keresgéltem, mire találtam olyat, ami elég jónak tűnik. Tudom, neked nyuszival nehezebb a méretük miatt, de ne kockáztass. Sok kisebb állatboltban visszaveszik a mérethibás hámot, ha nem vágod le a címkét, így pénzkidobás nélkül tudnál nekik vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!