Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyulam nem engedi a hasa...

A nyulam nem engedi a hasa kornyeken es a ket hatso laba kozott kifesulni, lenyirni a szort (ha szukseges) kapalozik keresztbe hosszaba. Valami otlet hogy mitol maradna nyugton?

Figyelt kérdés
Mindig osszeragad neki, mert belefekszik a forgacsba.
2021. máj. 7. 13:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Igen...
2021. máj. 7. 14:45
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
A szénását meg érdemes a wc-je felé rakni, szeretnek szénázás közben bogyózni.
2021. máj. 7. 14:46
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek
2021. máj. 7. 15:15
 14/25 A kérdező kommentje:
oke, megprobalom kijatszani. koszonom a hasznos tanacsokat.
2021. máj. 7. 15:29
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Forgács nem tesz jót a nyuszinak ! Vedd ki és csak fapellettet használj a wc be .
2021. máj. 7. 15:41
 16/25 A kérdező kommentje:

es kulonben meg futkosson a muanyag ketrecbe??

neeem.

2021. máj. 7. 15:43
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél be egy nem használt szőnyeget .
2021. máj. 7. 16:24
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Fapellet az alomba, szőnyeg a ketrecbe. Nálam tökéletesen működött, csak meg kellett találnom melyik az a szőnyeg amit nem akar szétrágni a nyuszim. Nekünk egy sima, mezei, kínai boltból vásárolt lila lábtörlő lett a nyertes, de nyulas körökben ez a szőnyeg például nagyon megy: [link]

Nálam egyébként amikor oda tudtam rá figyelni az egész lakásban mászkálhatott, volt járólaptól kezdve a hajópadlón át a linóleumig minden a lába alatt és sosem volt gond.

Nem kell az a faforgács, szabadulj meg tőle. Tiszta állat a nyuszi, csak alomba piszkít, akkor meg minek? Ráadásul a fapellet nem is büsösödik meg a pisitől olyan hamar, mint a forgács.

3-as voltam.

2021. máj. 7. 16:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

es kulonben meg futkosson a muanyag ketrecbe??

neeem.

Deeeee... Az én nyuszim nem is visel el maga alatt mást. Csak a ketrec tálcáját. Bármit tettem be, felszedte, elkotorta, és a műanyagon fekszik

2021. máj. 7. 19:23
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most ragadjon bele a nyúlba a forgács ,mert te nem akarod a műanyagon járkáljon ?
2021. máj. 7. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!