A nyulam nem engedi a hasa kornyeken es a ket hatso laba kozott kifesulni, lenyirni a szort (ha szukseges) kapalozik keresztbe hosszaba. Valami otlet hogy mitol maradna nyugton?
es kulonben meg futkosson a muanyag ketrecbe??
neeem.
Fapellet az alomba, szőnyeg a ketrecbe. Nálam tökéletesen működött, csak meg kellett találnom melyik az a szőnyeg amit nem akar szétrágni a nyuszim. Nekünk egy sima, mezei, kínai boltból vásárolt lila lábtörlő lett a nyertes, de nyulas körökben ez a szőnyeg például nagyon megy: [link]
Nálam egyébként amikor oda tudtam rá figyelni az egész lakásban mászkálhatott, volt járólaptól kezdve a hajópadlón át a linóleumig minden a lába alatt és sosem volt gond.
Nem kell az a faforgács, szabadulj meg tőle. Tiszta állat a nyuszi, csak alomba piszkít, akkor meg minek? Ráadásul a fapellet nem is büsösödik meg a pisitől olyan hamar, mint a forgács.
3-as voltam.
es kulonben meg futkosson a muanyag ketrecbe??
neeem.
Deeeee... Az én nyuszim nem is visel el maga alatt mást. Csak a ketrec tálcáját. Bármit tettem be, felszedte, elkotorta, és a műanyagon fekszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!