Fából készült emeletre mit lehet rakni, hogy ne ázzon át?
A napokban a szüleim szétszedtek egy szekrényt, és ki akarják dobni. Szeretném a malacok ketrecét egy kicsit ingergazdagabbá tenni, elsősorban emeletre gondoltam, és van is annyi alapanyag, viszont a szekrény nem vízálló.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen anyagot lehet rá rakni, vagy mivel lehet bevonni, ami nem ártalmas a malacokra, ha megrágják, és vízálló is?
A fa bizony nem nedves környezetbe való. Tudod kezelni lenolajjal vagy valamilyen más természetes növényi olajjal.
Ha arra gondolsz, hogy rápisilnek a malacok, akkor nem jó mert ha megszárad is büdös marad. Esetleg csiszolt szélű üveglapot tudsz a kitett felületekre helyezni.
Az ilyen emeleteket mivel kezelik? Vagy kezelik egyáltalán?
Egyébként akinek van emelete a ketrecben az mit tapasztalt? Lepisilják a malacok?
Az AURO felületkezelő termékek természetes alapanyagból készülnek
A képen látható emelet szerintem rétegeltlemezből van, ami azért nem ajánlott mert mérgező ragasztót tartalmaz. Tehát érdemes megnézni az alapanyagot nem ragasztott e. Persze egy 2 darabból összeragasztott bútorlap még belefér.
csak a vastagság alapján tippeltem, hogy rétegeltlemez de persze lehet 5-6mm vastag natúr falemez is. A malacokat azért az is megtartja
nagyobb kérdés az hogy te milyen anyagból csinálod
Mert egy szekrény is készülhet sokféle alapanyagból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!