Mit tegyek alá?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma hoztuk el a kisnyuszit a kereskedőtől💕
Hazakoztuk,egyből beleraktuk az olba,és azon nyomban szétcsúszott a kicsike lába..
Nem tud menni benne,mert mindig elcsúszik...
Mit tegyünk alá,hogy tudjon benne mászkálni?
2021. ápr. 21. 17:27
1/6 Szonjaaaa válasza:
Mi az, hogy ne tudjon mászkálni?
Ól? Úgy érted, ketrec?
Almot kell tenni az ketrecbe.
De mielőtt nyuszit veszel ezzel tisztába kéne lenned. Remélem azért víz, széna van bent neki.
2/6 A kérdező kommentje:
Van minden...
Kinti nyuszi,ólban van....
Azt mondta a kereskedő,hogy nem kell alá semmi,mert ez nem olyan anyag,hogy csúszkáljon...
Persze van neki minden,önitató,wc,tál,széna
2021. ápr. 21. 17:41
3/6 A kérdező kommentje:
Ezért én szeretnék ellene tenni valamit,hogy ne csússzon mindig szét a kis lába...
2021. ápr. 21. 17:42
4/6 Szonjaaaa válasza:
Egy kis faforgácsot tehetsz alá, nem kell vastagon, ha egy pici van alatta az már “megfogja” a lábait.
5/6 anonim válasza:
Hát én ilyet még nem hallottam. Simán mennek a nyulaim a parkettán, járólapon, ketrecben. Esetleg egy rongy szőnyeget berakhatsz, nálunk is van a ketrec egyik felében, a pihenő sarokban.
6/6 anonim válasza:
Forgácsot ne tegyél alá nem szabad ! Tudnia kéne járni . Viszont nem tudom milyen nyuszit hoztatok el , de törpe nyuszit nem tartunk kint ! Oltása meg mindenképpen legyen meg , mert megcsípi a szúnyog és belehalhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!