Kint vagy bent tartsam a nyulakat?
Nekem is van 3 nyuszim amúgy és míg kinn vannak az elkerített helyükön játszani addig én is kinn vagyok velük mert a macskák nagyon sunnyognak mindig arra felé és betudnának ugrani a nyulak közé és akkor kampec volna nekik mert lefojtanák őket
Én arra gondoltam, h PVC csövekből csinálnék ilyen macska forgót a kerítésre.
Szerintetek megérné? Távol tartaná a szomszéd macskákat?
Nem tudom de én nem kockáztatnék mert a nyúl élete a tét de egy próbát megérne.Nálunk folyton ott lebzsel egy csomó idegen macska és tele is fossák a kertet állandóan.Gondolhatod milyen jó😒Ilyen kerítés forgót én is fogok keresni neten hátha nem járkálnak akkor be az én portámra.A gazdájuk egy idióta barom vagyis nem is a gazdájuk hanem csak eteti őket amivel az összes ide csődül a mi környékünkre.Ilyen ostoba emberekkel van tele a világ....Szerintem ha kinn vannak a kertben én tuti csinálnék elkerített részt nekik és tetőt raknék rá ha nem tudsz végig ott lenni velük.Én meg tudom oldani szerencsére az ott létem de nemsokára csinálunk rá tetőt hogy ne kelljen bezárni mindig őket ha hosszabb ideig távol vagyok ,vagyunk.
Nem tudom.Lehet felzabálják.Nagyon utálom őket alapból.Lehet ritkán de hidd el nekem hogy Murphy törvénye hogy arra jár egy és támadja a nyuszikat ha őrizetlenül hagyod őket.Olvastam itt gyakorin egy ilyen sztorit és a nyuszi gazdája azóta is bánja hogy kiengedte az állatkát pedig arra se voltak jellemzőek a macskák de akkor egyszer pont ott volt egy és lefojtotta a nyuszit.Mindegy,én ahogy leírtam úgy csinálom
Nekem 2 házinyulam van, kint tartom őket, vagyis nem a házban, viszont van egy melléképüket, amit berendeztem nyuszi szobának, illetve az udvar arra eső felét elkerítettem (másik fele a kutyáké), így nappal, jó időben szabad ki-be járásuk van, éjszakára, rossz idő esetén pedig becsukom őket a szobájukba.
Igaz, hozzánk sajnos átjárnak a szomszéd macskák, és be tudnak menni a nyulakhoz, de soha nem tettek kárt egymásban. Néha az egyik nyulam megkergeti őket, de az esetek többségében elvannak, nem foglalkoznak egymással, a macskák is csak ott napoznak a kutya mentes helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!