Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit fajta nyuszit ajánlotok?

Mit fajta nyuszit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kinti nyulat szeretnénk!

Régebben már volt,de azt mondták közepes méretű és lett belőle német óriás...viszont elég sok gond volt vele...kis testű vagy akár törpe nyúl amit kint lehet tartani?

Válaszokat köszönöm.

2021. ápr. 18. 11:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Bármint, közepes vagy törpe méretű nyuszi létezik e.
2021. ápr. 18. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Angóranyúl
2021. ápr. 18. 11:12
 3/6 anonim válasza:
100%
Nekem lógó fülű törpenyulam volt amikor kicsi voltam, nagyon szerettem, nagyon kis aranyos volt, mondjuk szerintem párba vegyétek mert egyedül nagyon magányosak. Arra kell figyelni, hogy mindenképp oltsátok be szúnyog csípés ellen, mert a belehalnak a csípésbe.
2021. ápr. 18. 11:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

közepes és kis méretű nyulakkal az a baj, hogy nem nagyon bírják a kinti tartást, mivel általában rövidszőrűek, és a kis testméret miatt sem képesek kibírni a hideget.

Mi volt a baj a német óriással? Nekem olyan nyulaim vannak, mindegyik kezesbárány és nagyon jófej.

Különben két sima házinyulat ajánlok, különböző neműeket, ivartalanítva.

2021. ápr. 18. 11:20
 5/6 EagleHUN ***** válasza:
15%

"Mit fajta ..."

Tanulj meg írni olvasni nyulat.

2021. ápr. 18. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nézz szét a Nyúlmentésnél. :)

Ők tudnak sok mindenben segíteni, megmondják menyik nyuszijuk mekkora, lehet-e kint tartani, és utolag is bármiben segítenek.

2021. ápr. 18. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!