Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Degu vagy csincsilla?

Degu vagy csincsilla?

Figyelt kérdés

Szeretnék a közel jövőben venni 2 degut vagy csincsillát, de nem tudom melyik lenne a jobb?

Csincsilla beszél, velem, vagy csak a degu?

Degu játszik velem annyit mint egy csincsilla, vagy nem foglalkozna velem?

Melyik ember függőbb? Aranyosabb?

Melyik hajlamosabb a harapásra?

Nem kell mindre válaszolnotok, csak írjátok meg a véleményeteket, hogy melyik mellett voksoltok és hogy miért! Köszi a válaszotokat!

2010. aug. 21. 12:53
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én csincsillatartó vagyok,de barátnőm meg degutartó,így ismerem a degukat is kicsit.Szerintem a deguk talán barátságosabbak,de én találkoztam már olyan csincsillával is,amelyiket simogatta,és annyira tetszett neki,hogy lefeküdt és elaludt.Az enyém sajnos ehhez túl aktív,de van mikor ő is meg tud ülni nyugton egy helyben és csak élvezkedik.Én nem nagyon tudnék dönteni.Talán a csincsillát mondanám inkább,mert annak oylan jó pihe-puha szőre van,és azt nem oylan egyszerű elejteni a kezedből,vagy nem tűnik el olyan könnyen(habár vannak dolgaik...)mert nagyobbak.
2011. febr. 10. 13:31
 12/13 anonim válasza:

Én a degut csak ajánlani tudom mindenkinek!! :)

Nagyon aranyosak és szépek. Főleg a kék degu! Nekem is azok vannak és tenyésztem is őket! meki_15@freemail.hu

2011. júl. 20. 19:27
 13/13 anonim válasza:
szerintem csincsilla. sokkal arnyosabbak és puhább a szőrük.(:
2011. szept. 23. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!