Egy idős tengerimalacunk van, nem tűr már társat ilyenkor?
Egy 6 éves malackank van, pár hete kaptuk, sose volt társa, mindig egyedül volt.
Ilyenkor már nem lehet osszeszoktatni másik malaccal, ugye?
3-mas, akkor a mieink mind kivételek voltak, mert megérték a 10+ éves kort. Sokat volt velük foglalkozva, el voltak kényeztetve. Az átlagéletkor nem jelent semmit. A hörcsög átlagéletkora 2 év, a miénk megérte majdnem a 6 évet. Már tiszta ősz volt a bundácskája, és senki sem hitte el, hogy ilyen öreg. 2 hónaposan vettük, és hát csak ki tudtuk számolni, hogy mennyi időt élt.
2-es voltam. És nem kell elhinni, amiket írtam, mert tudom, hogy itt az emberek szkeptikusak.
"És nem kell elhinni"
Hát nem is hiszem XD
4# "Az átlagéletkor nem jelent semmit" :)))
Senkit sem érdekel hogy az ember elélhet akár 100 évig is, ha úgyse fog.
A tengeri malac is elélhet akár 12 évet is, de nem fog, mert a legtöbb az kb 6 éves korban kimúl.
Annyit tennék hozzá, hogy a tengerimalacok társas lények, legalább 2 tengerimalacot kell együtt tartani!
Persze más eset, hogy sohasem volt neki, sajnos ez a kezdeteknél lett elrontva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!