A hörcsögöket meg lehet fejni? a tejük iható? a tejükből lehet sajtot készíteni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 23:44
2/9 anonim válasza:
Hat fizikailag egy szoptato horcsog anyaval biztos meg lehet ezt tenni. Persze elkepesztoen keves es nem eppen higienikus sajt lenne a vegeredmeny. Ha sterilen csinalnad bajod nem lenne tole. Persze ez csak elmelet. Gyakorlatban nem fog osszejonni. Azert sok sikert. :-D
3/9 anonim válasza:
2 vagyok: egyaltalan nem biztos hogy az emberi szervezet fel tudja dolgpzni, de a legodarabot sem tudja megsem lesz baja a gyereknek ha megeszik egyet.
4/9 anonim válasza:
Mennyi időd van neked hogy ilyeneken gondolkodsz?
5/9 anonim válasza:
Emlékszem, a szamuráj Jackben volt egy rész, ahol Jack valami patkány szerű lényeket fejt meg...
Ha neki sikerült, neked miért ne sikerülhetne?
6/9 anonim válasza:
Mi vagy te,Greg Beckur kistestvére,csak te macska helyett,hörcsögöket fejnél?
7/9 anonim válasza:
Elméletben minden emlős állat fejhető, a kérődzőket könnyebb a tőgykialakítás miatt, de tudjuk, hogy pl lovakat is meg lehet fejni.
Hörcsögöt manuálisan egészen lehetetlen, géppel talán kivitelezhető lenne.
Az hogy sajt készülhet-e belőle a zsírtartalmán múlik leginkább. Nem tudom milyen zsírtartalmú egy hörcsög teje, de szerintem kevésbé zsíros mint egy tehéné.
9/9 anonim válasza:
Vannak fontos kerdesek az eletben es ez az. Megprobaltad vegul? Mire jutottal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!