Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyi kaját adjak naponta...

Mennyi kaját adjak naponta két szíriai aranyhörcsögnek?

Figyelt kérdés
Van két kb. 10 cm átmérőjű műanyag lapos tálkájuk és abba ppúpozva teszek nekik naponta fél-fél kukoricacsövet leszedem persze a csőről, aztán sárgarépát, fehér-répát, almát, és a másik ilyen tálkába meg magot, de másnapra mind, vagy majdnem mind eltűnik a zöldség. Látom lehurcolják de én akkor sem szeretném éheztetni őket, most megyek egy hétre üdülni és nincs kire bízzam őket, azért kibírják 6 napig ha nem jutnak friss zöldséghez, mert úgy gondoltam, hogy mindenféle zöldséget beteszek nekik és majd beosztják 6 napig.
2010. aug. 17. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
6 nap alatt megromlik a zöldség,gyümölcs,és kiszárad,ami annyit jelent,hogy nem jutnak belőle folyadékhoz,és hát romlott kaját gondolom te sem ennél.Nem szabad 6 napig magukra hagyni őket!
2010. aug. 17. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Lassan romló gyümölcsöt tegyél be, pl almát... És legyen itatójuk is!

A hörcsögök tartalékolják a kaját, szóval ha eddig felhalmoztak finom falatokat a házukban, akkor ne takarítsd őket elmenetel előtt, mert akkor azt a tartalékot is fel tudják élni.

És adjál nekik minél több kaját indulás előtt, akkor szerintem nem lesz gond.

2010. aug. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!