Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Patkányom burgonyaszirmot evett?

Patkányom burgonyaszirmot evett?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az egyik patkányom véletlenül beleevett a chio burganyoszirom chipsembe, egy elég kis darabot evett meg, és most azt hallottam hogy el is puszulhatnak a burgonyában található keményítőtől. Patkányszakik kerlek segítsetek!!! Mit csinaljak? :((

#patkány #Patkány keményítő #Patkány krumpli #Patkány evett
2021. febr. 25. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

jajjjjjaaaaaaaaaaaa

Mit fosol? A természetben még a xart is megeszik.

2021. febr. 25. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Hát én nem vagyok patkányszakértő, de gyorsan rágugliztam hasonló sztorikat keresve.

Valakinek édesburgonyát evett a patkánya, ő felhívta az állatorvosát, aki azt ajánlotta, hogy figyelgesse őt, és adjon neki sok vizet és rendes kaját.

Mások azt írják, hogy rengeteg "szart" képesek megenni és megemészteni, nem kell aggódni. Láttam olyant is, hogy valakinek mentolos fogkrémet, másnak meg ajakbalzsamot evett a patkánya.

Nem tudom ez mennyire segít, de azért leírtam hogy mit találtam. :D

2021. febr. 25. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Hivj fel egy állatorvost
2021. febr. 25. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

3.-nak.

Csak ne engem, így este 22:00-kor!!!

Egy...senki

2021. febr. 25. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:

A nyers burgonya veszélyesebb, egy pici darab chipstől nem lesz baja, persze atom sós, olajos és úgy általában nem egészséges szóval ne legyen belőle rutin de egyszer pár falattól még nem lesz baja, legközelebb figyelj hogy ne nasizza be.

Aki szerint minden szutykot megesznek a természetben is. Igen, megeszik, csak egy vadon élő patkány él kb fél évig, egy díszpatkány pedig jó esetben 3 évig, és kb 2 év fölött kezdenek sokszor kijönni a rossz etetés miatt gondok.

2021. febr. 28. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!