Aggódom a nyuszim miatt, mi baja lehet?
Sziasztok!
Már korábban írtam is, és már régóta tart ez a Nyuszimnak
Van egy törpenyúl és házi nyúl keverék anyanyuszim
A pocija nagyon nagy. Lehet, sokat eszik, mert van alegy társa, aki meg kicsit soványka.
Lehet parazitás? Vagy csak az ellés miatt maradt ilyen?
Túl sokat eszik?
3 éves.
Köszönöm!
1-es válaszoló!
Én nem vagyok tenyésztő.
Négy hobbinak tartott nyulam van, két bak, két nőstény.
Sosem rakom össze őket, nem szeretnék több nyuszit.
Véletlen egybeesés volt, hogy vemhes lett a nyuszi.
Engem váratlanul ért.
Dokihoz holnapután tudom vinni. Ne aggódj.
Ezt nem mondtam.
Egyszer kiraktam őket a kertembe, a lányokat egy nyúl ketrecbe, a fiúkat meg jóval de jóval arrébb pórázon kikötöttem.
Az volt az első és utolsó eset, hogy a két nem együtt volt a kertben.
Világos?
De ha a fiúk jóval messzebb voltak kikötve (amúgy tilos kikötni nyúlat, mert simán belehal ha megijed és megrántja magát) a lányok meg ketrecben voltak akkor nem is tudtak szaporodni...
Tehát nekem nem világos!
Szóval. Én nem kamuznék soha arról akit szeretek, tiszta a lelkiismeretem, ha egy nekem fontos személyről van szó.
A nőstények pedig úgy szöktek meg, hogy a ketrec, amiben a kertben tartom őket, részekből vannak összerakva, és már elég régi, de attól még használható.
És az egyik résznél, az egyik nőstény addig piszkálta, amíg szét nem jött, mert volt egy rés a két rész között.
Ha nem érthető, miről beszélek, myissad meg a linket, és rakd össze miről zagyválok neked.
Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!