Kiköltöztette a hörcsög a kicsiket a házból a kerék alá. Miért?
Figyelt kérdés
Arra ébredtem, hogy a kicsik és a háznak a "tölteléke" a kerék alatt van és ott szoptatja őket az anyjuk. Miért tette ezt? Tegnap még szájban cipelte vissza őket a házba, ha kimentek.2021. febr. 12. 10:23
1/10 anonim válasza:
Nekem is mindig ezt csinálták, de semmi bajuk nem lett :) szerintem csak nagyobb biztonságot érez ott mint a házba
2/10 anonim válasza:
Ösztön,a védelmük miatt költözteti. Macska is ezt csinálja szülés után egy idővel odébb viszi a kicsiket ne érezzék meg a szagot a ragadozók.
Nyilván nem tudják,hogy nincsenek veszélyben :)
3/10 anonim válasza:
addig jó, míg nem zabálja fel őket. Addig hidd el nincs baj a hörikkel
4/10 anonim válasza:
Én aggódnék, hogy nehogy éjszaka használja a kereket, és baja legyen a kicsiknek. Tedd a kereket feljebb, ha tudod, és tegyél be több rejtekhelyet
5/10 anonim válasza:
3 vagyok, mi az isten f*száért lettem lepontozva?? Teljesen hétköznapi, hogy a hörcsög megeszi a kicsinyeit. Ezt azért jó ha tudja az aki hörcsögöt vesz, nem is értem... ez köztudott dolog. Miért vagyok lepontozva??
6/10 anonim válasza:
#3-as, mert köze nem volt a kérdéshez a válaszodnak. Igen, néha megeszik, és? Az a kérdés, hogy miért vitte őket más helyre.
Aztán még itt pattogsz és káromkodsz.
7/10 anonim válasza:
Már hogy ne lenne köze?? Tökmind1 hova viszi amíg nem zabálja meg őket. Ez a lényeg, hogy az ne történjen meg. Kit érdekel hogy hova viszegeti? Úr isten bolondokháza... ment a negatív
8/10 anonim válasza:
A kérdezőt érdekli, hogy hova viszegeti. Az, hogy szerinted mi a lényeg, hol érdekel bárkit is??
9/10 anonim válasza:
Mondjuk fasza lenne, ha nem szaporítanátok őket, és pl egyedül lennének tartva, mivel a hörcsögök MAGÁNYOS állatok...
10/10 anonim válasza:
Szaporítani tényleg nem kellene. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!