Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet, hogy túl nehéz a kerék...

Lehet, hogy túl nehéz a kerék a dzsunginak, azért nem hajtja?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen kereke van, 20 centis és mintha nehezebben mozogna, folyton beáll egy pózba a kerék magától. Milyen a többi? Amúgy hangtalanul lehet hajtani, de nyilván nem olyan könnyen, mint egy műanyagot.

Akinek ilyen kereke van, tudja hajtani az apró kölyökhörcsögje?

2021. febr. 6. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem hàrom dzsungáriaim volt, egyik se szerette a kereket. Volt amelyik csak szaglászta de nem ment bele, volt amelyik egyszer kipróbálta aztán soha többet. A harmadik hetente egyszer bement kb egy percre. Szerintem ők simán csak nem ilyen futós fajták, mint az aranyhörcsög.
2021. febr. 6. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

#1 A dzsungik aktívabbak mint az aranyhörcsögök. Elég valószínű,bhogy kicsi volt a kerekük és ezért nem használták.

Kedves kérdező, ha megpörgeted akad a kerék, nem forog könnyen? Lehet hibás, de ha csak nehezen forog egy icipici olajozás segíthet rajta.

2021. febr. 6. 19:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Könnyen? Hát mihez képest.. Akadni nem akad, de kell egy kis erő a pörgetéshez és mindig egy fix része van az alján, úgy áll be, talán rossz lehet a súlyelosztása? Nem értek hozzá, de zavar, hogy nem hajtja és nem tudok másra gondolni, minthogy gyenge hozzá..
2021. febr. 6. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"folyton beáll egy pózba a kerék magától"

Minden kerék beáll magától ugyanabba a pózban, ha nincsen benne a hörcsög. Mivel minden keréknek van egy súlypontja. Ezért mindig ugyanabba a pontba fog visszaállni az összes fajta kerék. :) Ez normális. Nekem sok fa kerekem volt az elmúlt évek során. Eddig nem volt velük gond. Persze fogtam ki gyári hibásat. De azt kicserélte a cég. Az 1. válaszolóra pedig ne hallgass. Sajnos rossz tanácsokat ad. Fa kerekek esetében előfordulhat, hogy rossz a csapágy, és emiatt nem forog megfelelően a kerék. De ha az ujjaddal apró érintések hatására meg tudod pörgetni, akkor nincs gond a kerékkel.

2021. febr. 6. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam egy videót,amiben bemutatják milyen kerék való nekik,de sajnos nem emlékszem a címére. Esetleg,ha keresnéd, egy férfi rendezett be egy ketrecet a szükséges dolgokkal. Hörcsöginfo talán. Remélem meglesz és meg tudod nézni jó-e nekik.:)
2021. febr. 6. 23:38
 6/10 anonim ***** válasza:

A horcsoginfo.hu oldalon nincsenek videók. Viszont ebben a videóban látszódnak a megfelelő méretű kerekek:

[link]

2021. febr. 6. 23:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Közben találtam még infot,ami segíthet: [link]

5. voltam

( YouTube videók voltak,de hörcsög szakértő cég/személy volt, és weboldalra irányított)

2021. febr. 6. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Megvan: [link]

!!!

2021. febr. 6. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Jajj csak Hörcsögfalvát ne... Hiába jó a videója, ami ott megy, az borzalom. :(
2021. febr. 6. 23:51
 10/10 anonim ***** válasza:
A kerék a lényeg benne, semmi más célom nincsen vele, csak tudja megnézni az infót. A két oldalt is összevetheti.:)
2021. febr. 6. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!