Mennyire foglalkozást igényel 3 görény?
Van 1kutyánk 3hörcsögünk (egyenként tartva 100x60 as helyeken!!) , 3tengeri malacunk hatalmas helyen.
Most görényeken is gondolkodtunk. Mennyi foglalkozást igényelnének? Napi 1-2óra?
Felejtsd el a tobbi allat mellett! Egyreszt a goreny szamara zsakmany allatok, mar a szagtol is megfog orulni, masreszt eletveszely meg kutyaval is.
Kb napi 4-5oras foglalkozast igenyel, amibol legalabb 1,5-2ora intenziv setaltatas + jatek a lakasban.
Ketrecbol legalabb 2meter magas es 1meter szeles kell neki, rengeteg bujoval de igazabol lakasban szabadon tarthato, alomra szoktathato.
Kajailag csak hus, belsoseg.
Engem csak a foglalkoztatás érdekelt.
2szintes lakásunk van. Fent a rágcsálók lent pedig a görény lett volna (szinte egy egész szobányi hely)
3# Szerinted miért kérdeztem a mozgás igényét? ha nincs időm rá nyilván nem tartok. Érdeklődtem
És azért szeretnék még kis állatot mert még akarom és van rá 1_2óra szabadidőm.
De ahogy látom ti nem díjazátok. Akkor más állat? Mit ajánlotok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!