Vegyek egy 12 éves gyereknek törpenyúlat?
Figyelt kérdés
Szeretne a fiam egy törpenyúlat ennek látom jó és rossz oldalát, szerintetek mit mondjak, milyen megoldás kéne hogy legyen törpenyúl?
Jó:cuki,okos állatnak tartom és én is eldédelgetném
Rossz:Hogy ha elmegyünk nyaralni/elmegy a fiam főiskolára kb.:6 év múlva.
2021. jan. 6. 19:08
11/12 anonim válasza:
Fogadd meg az itteni tanácsokat. Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az olyan ismerőseim, akik gyermekként tarthattak állatot, felnőttként mind nagyon tisztelték, és szerették az állatokat, nagyon sokat tanít egy embernek egy állat, többet, mint gondolná az ember. Biztos ebből is van kivétel, nem azt mondom, de ne fosszad meg a gyerekedet ettől a nagyon értékes tapasztalástól. Ha felnőttként majd tiszteli, szereti, és óvja a természetet, az nagy kincs lesz.
12/12 anonim válasza:
13 éves vagyok, fél éve megvan a nyuszim és mindig takarítom rendesen, sokat foglalkozok vele suli mellett is. Elég sokat kell törődni vele, szóval szerintem attól függ, hogy mennyi idő, és akarat van rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!