Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac elvan a ketrecben?

Tengerimalac elvan a ketrecben?

Figyelt kérdés
Ismerősöm folyton azt mondja, engedjem ki őket a kertbe, mert rosszul vannak a ketrecben, mondván a kutya is "bedilizik, ha csak kennelben" van. De, mondom, neki, h elszalad a kertbe, a szomszédba, és akkor annyi. Azt mondja Ő tuti gyorsabb mint a malac, megfogja. De, nem merem elengedni csak a kertbe, mert szerintem nem kutya, nem jönne oda, ha hívnám. Szerintetek, elvannak a ketrecben?
2010. aug. 12. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért ártana nekik a friss fű?! Én dilizek be mindjárt...
2011. aug. 22. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ötlet kiengedni, bár ez attól függ, hogy mennyire nyugodt és szófogadó a tengerimalac. Egyszer én is kivittem az enyémet,de egy pillanatra nem néztem oda és már futott is a szomszéd kerítése felé, én meg alig tudtam elkapni pár centire a kerítéstől. :) De, amúgy lehet tengerimalac pórázt is direk erre kapni, vagy például tenegrimalac és nyuszi futtatót kisállatboltokban! :)
2011. aug. 22. 22:52
 13/13 anonim válasza:
Tőlem bárki nyugodtan deilizhet,de a mi tengerimalacunk is úgy halt meg,hogy életében először kiengedtük a szabadba (előtte semmi baja nem volt)telezabálta magát fűvel és pár héttel ami után behoztuk elkezdett furán dagadni(fiú volt.)Pár héttel később meghalt.
2011. aug. 24. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!